Home Lodě Příslušenství k lodím Plovací vesty, kruhy Dětská neoprenová plavací vesta do vody pro neplavce, brusle
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Dětská neoprenová plavací vesta do vody pro neplavce, brusle

Celá ČR
28. 4. 2021 - 09:34
500 Kč
Prodávající

Popis

Několikrát použitá vesty na plavání pro dítě nebo jako podpůrný prostředek aby se mrňous neutopil ve vlnách na moři. integrovane specialni plovaky (nejsou nafukovaci takze nehorozi nehoda - prasknuti
1. Univerzální růžová plovaci vesta. Nabízím růžovou plavací vestu pro neplavce na naučení pro děti 4-5 let váhy 18-26kg, ale ve skutečnosti opravdu záleží na velikosti hrudníku, který pojme 58-62cm. Vesta pro neplavce nahrazující rukávky. Dobre pro deti, ktere jeste neumi plavat nebo se uci. Použitelné taky do moře i pro ty, co plavat už trochu umí - mořská vlna už tolik nepřekvapí :) Jedná se o kombinezu na zip, ktera ma vevnitr integrovane specialni plovaky (nejsou nafukovaci), diky kterym se dite udrzi nad hladinou. Sikovna vecicka nepotrebujete plovaci kolo, rukavky nebo jine pomucky. Pro uceni idealni vec.
za 500. Vesta pro neplavce nahrazující rukávky. Dobre pro deti, ktere jeste neumi plavat nebo se uci. Použitelné taky do moře i pro ty, co plavat už trochu umí - mořská vlna už tolik nepřekvapí :) Jedná se o kombinezu na zip, ktera ma vevnitr integrovane specialni plovaky (nejsou nafukovaci), diky kterym se dite udrzi nad hladinou. Sikovna vecicka nepotrebujete plovaci kolo, rukavky nebo jine pomucky. Pro uceni plavani idealni vec.

Možno osobní předání Brno nebo poštou. V případě zájmu mě kontaktujte přes odpovědní formulář tady na stránce. SMS nečtu a rovnou mažu, a proto na ně ani nereaguji. Cizí a neznámá čísla nezvedám.

Mám i jiné věci.
Mrkněte se, třeba se vám bude něco hodit.
***
Rostoucí nastavitelné inline brusle
Hnědé Truly: Nastavitelné kolečkové in-line brusle s atraktivním maskáčovým designem. Nastavitelná kolečková brusle, rychlonastavovací systém. Vynikající komfortní vnitřní bota, která se přizpůsobí nastavené velikosti skeletu. Oboustranná bezpečnostní přezka MICROLOCK, doplňková přezka na suchý zip, šněrování. Skelet s větracími otvory. Podvozek: plastový. Max. nosnost: 80 kg Velikost: M(37-40) V bruslích nejsou tkaničky 450kč
***
Růžovo-bílé Hy Skate Junior 29-32 nastavitelné na 4 velikosti (29-30-31-32), kolečka ABEC 3, 82 A, 64x24mm 450kč
Pár za 450kč

Dětská neoprenová plavací vesta do vody pro neplavce, brusle

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kobyla
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!