Home Lodě Velké lodě, jachty Hausbóty Prodám hausbot - plovoucí dům HT1
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám hausbot - plovoucí dům HT1

Středočeský kraj
10. 3. 2017 - 23:16
1 100 000 Kč

Popis

Naše plovoucí domy jsou luxusně zařízené, plně vybavené, s vlastním sociálním zařízením. Díky možnosti zvolit si polohu domu, si lze vychutnávat to, co je na přírodě nejkrásnější v pohodlí a komfortu vašeho domova.

Variabilita houseboatů je téměř nekonečná. Z naší nabídky plovoucích domů si vybere jistě každý. Domy lze doplnit klimatizačními jednotkami či například vlastní saunou. Mezi další pestrou škálu doplňků patří například fishfinder, meteorologická stanice, venkovní osvětlení, navigace s možností noční plavby a mnohé další. Pokud jste milovník luxusu ve spojení s blízkostí přírody, u nás jistě najdete to, po čem vaše srdce touží.
Dům HT1 je 2-pokojový byt o rozloze 18 m2. Vyroben je v moderním stylu, v HT 1 najdete ložnici s trojitou palandou, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, jednu přistýlku, moderně vybaveným kuchyňským koutem a koupelnou se sprchovým koutem. Celý hoseboat HT 1 je korunován 13 metrovou terasou s grilem a židlemi.
Cena včetně DPH, bez motorů, dopravy do ČR a instalace na vodě. Více na www.herainboats.cz, 732585668, info@herainboats.cz

Prodám hausbot - plovoucí dům HT1

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Herain, www.herainboats.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!